Samenwerken loont

 
17 Feb

Bouwpluim 2013

Niek Bolten en Ferry van Wilgenmburg namen (namens resp. Bouwbedrijf Bolten en Woonwaard) de prijs in ontvangst, uit handen van Elco Brinkman.
De prijs betekent voor ons een erkenning van het proces ketensamenwerking dat vanuit Woonwaard met een 6-tal ketenpartners in de afgelopen jaren vorm is gegeven. Een bewijs dat de inzet van ketens (van hoofdaannemer tot en met leverancier) in onderhoudsprojecten tot aantoonbaar betere resultaten leidt. Complimenten aan al diegenen die hun steentje hebben bijgedragen, niet alleen aan het succes van dit project, maar ook aan de totale jarenlange inspanning: heel veel projecten, miljoenen omzet, enorme betrokkenheid van alle lagen van betrokken bedrijven en tevreden eindgebruikers.


Deze Bouwpluim is - in alle eerlijkheid - voor mij een bewijs dat ik de goede stap heb gemaakt door adviseur/trainer duurzame ketensamenwerking te worden. En deze prijs is voor u mogelijk een reden om mee te dingen naar de Bouwpluim 2015, door gebruik te maken van de ervaring van de mensen van BouwKetens.NL

Recente Artikelen

» meer artikelen

Word lid van ons netwerk!

Lees Meer


Twitter